Utvecklat av ryggspecialister!

Spine-Coaching 12-6 är ett unikt E-ryggprogram som är utvecklat av ryggspecialister.  Övningarna är beprövat säkra samtidigt som de är fysiskt utmanande och också ger resultat på kort tid. Just kombinationen av övningar gör att det räcker med 12 minuter per dag för att få en bättre ryggfunktion och även kondition.  Du behöver alltså inte vara på ett gym flera dagar i veckan för att få en rygg du kan lita på.

Snabba resultat

Redan efter bara en vecka eller två kommer du känna av positiva förändringar i din rygg. Du kommer känna dig mer stadig och smidig samtidigt som du inte kommer vara så trött i din rygg. Efter ännu ett par veckor är du starkare och har en rygg och kropp som du kan lita mer på än tidigare. Vardagens göromål blir gradvis en allt mindre utmaning.

Vad tycker andra?

Jag känner mig mer stabil (Marie 52 efter 3 veckor)

Jag är hårdare och har inte ont längre (Fredrik, 56 efter 2 veckor)

Jag gillar det, speciellt att min kondition är märkbart bättre (Lars 38)

Personlig hjälp

Om du får ont eller inte får kläm på någon övning så har du alltid möjlighet till personlig hjälp.

Passar det dig?

Tränad eller otränad? Har du en rygg som sviker dig och hindrar dig från att göra det du tycker om? I de flesta fall spelar det ingen roll eftersom programmet inleds på en relativt lätt nivå och successivt blir allt mer utmanande.

De övningar som används i ryggprogrammet är valda med omsorg och passar i de flesta fall både vid rehabilitering samt vid uppbyggnadsträning. För att du ska kunna utföra övningarna är det dock viktigt att du kan stå på knä och att du inte har svårare besvär med dina axlar eller din rygg. Är du osäker så kontakta oss gärna för en diskussion om huruvida ryggprogrammet passar just dig och din rygg.

Vad ingår?

• 6 veckors E-ryggprogram.

• Samtliga övningar beskrivs med text- och videostöd.

• Personlig hjälp via telefon eller e-post.

Vad kostar det?

675 kr inkl. moms.

Har du funderingar? Ring 070-6228484 eller klicka nedan!

STÄLL EN FRÅGA KOM IGÅNG DIREKT